Natrag na Sokovnici & aparati za smoothieje

Blenderi

Samostojeća miješalica mnogo je više od uređaja za pripremu krem juhe ili voćnih koktela. Vrhunski modeli iz Sencora pomažu vam pripremiti voćne i povrtne smoothieje i prerađivati orašaste plodove i žitarice. Izvrsni su za izradu sirove hrane i dobro služe kuharima amaterima.

Mikseri

Odaberite filter
Sortiraj prema
Zadano

FILTERI

Speeds
Whisk attachment
Continuous control
Container capacity


Prikaži rezultate
SBU 8850NP
Miješalica za hranu
Pretvorite voće, orašaste plodove, povrće, sjemenke i drugu super hranu u vrhunsku tekuću snagu za vaše tijelo. 7 programa za savršene rezultate usitnjavanja.
SBU 7730BK
Miješalica za hranu
Posuda za usitnjavanje od materijala TRITAN zapremnine od 2 l, ulazna snaga 1 800 W. Šest odvojivih oštrica od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s oblogom od titanija.
SBU 787
SBU 787x
Automatska vakuumska super miješalica
Miješanje i pohrana u vakuumu održava maksimalnu vrijednost prehrambenih sastojaka i svjež okus, a sprječava rast mikroorganizama i nastanak toksina. Ulazna snaga 1500 W.
SBL 4870WH
Super Blender
Višefunkcijski LCD zaslon. Idealan za pripremu juha, hrane za bebe, umaka, frapea i drugih jela, snažan motor od 800 W.
SBL 4371
Miješalica za hranu
Dva noža za sjeckanje od nehrđajućeg čelika u obliku polumjeseca, prikladni za drobljenje leda. Ulazna snaga 600 W. Stalkena posuda za miješanje 1.5 l.
SBL 4370
Miješalica za hranu
Dva noža za sjeckanje od nehrđajućeg čelika u obliku polumjeseca, prikladni za drobljenje leda. Ulazna snaga 500 W. Stalkena posuda za miješanje 1.5 l.
Otkažite
uspoređujete -
Usporedi